Event info

Wat is de Ghost Town Run
The Ghost Town Run wordt de meest angstaanjagende run ooit in West-Brabant. Het is een zombie run, waarbij de deelnemers een parcours (5km) afleggen waar ze uit handen moeten blijven van de zombies. Lukt het jou als deelnemer om heelhuids de finish te halen?

Wanneer
The Ghost Town Run vindt plaatst op zaterdag 14 oktober 2017.

Spelelement
De deelnemers krijgen bij start een gordel, met daaraan 3 lintjes. Deze lintjes staan voor ‘levens’. De zombies zullen proberen deze levens af te pakken. Lukt het jou om met 1 of meerdere levens de finish streep te halen?

Locatie
Het parcours loopt door de stad Steenbergen. De start/finish zone is gelegen aan de Wouwsestraat in Steenbergen. Dit is één van de veilige zones deze dag. Je bent gewaarschuwd zodra je een voet buiten de veiligheidszone zet!

Run
Het is een parcours van 5km waarbij beleving en fun voorop staat. Het is een fun-run en geen mud-run. Je hoeft als deelnemer niet door modder te kruipen. Wel zijn er zombie zones waarbij af en toe een sprint getrokken moet worden. Of waarbij tactisch nagedacht moet worden om de zombies te ontwijken. Er is daarnaast geen tijdklok aanwezig.

Wil jij meedoen?
Durf jij mee te doen en ben je 13 jaar of ouder?* Bestel dan jouw tickets hier. Hier kan je kiezen uit verschillende starttijden. Na bestelling worden de tickets per mail naar je toegestuurd.

*Ben je op 14 oktober 2017 nog geen 13 jaar, dan mag je alleen mee doen onder begeleiding van een volwassen.

Durf jij mee te doen aan de meest angstaanjagende run ooit in West-Brabant?

Klik dan hier om jouw tickets te bestellen.